Energitjuven



Energitjuven tenderar att fullkommligt suga musten ur dig och tömma dig helt på energi. Psykopaten kanske är värsta sortens energitjuv. De har fårmågan att få dig att må riktigt dåligt och tar all din energi och livslust ifrån dig. Det är med hjälp av självkänslan man stärker sitt skydd mot dessa personer.

Energitjuven får dig att tro att du gjort något fel och du känner dig sviken. Oftast är detta en person som mår riktigt dåligt själv men döljer detta med en falsk självkänsla och försöker avlasta sin egen smärta på andra människor. Är det däremot en psykopat som är energitjuven - tar denne din energi får nöjes skull.

Denna typ av människor stöter man på överallt i det dagliga livet och är väldigt obehagliga att ha att göra med. Men man väljer alltid själv vilka man vill ha att göra med. Men eftersom onödigt slöseri på tid och energi att försöka förändra någon annan så skyddar man sig bäst genom att genomskåda energitjuven, så att denne inte kan ta din energi och livslust ifrån dig. Dessutom kan kan det vara skönt att bli varse att det inte är dig det är fel på - du har bara råkat ut för en energitjuv. Lär dig genomskåda energitjuven och behåll därmed din integritet och självkänsla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0